tirsdag 26. juni 2012

June og Krem Jenta

Etter at Anders begynte å bli stygg og "slem" så bestemte June og pappa seg for å bytte han bort. Pappa snakket med Brenden i Drammen, han som jeg kjøpte Snake av, og ingikk et bytte.

De endte opp med en nydelig og snill hoppe som heter Krem Jenta. Endelig har June fått en hest hun kan gjøre alt hun vil med! Kjøre, ri, sprang, dressur og longering. June kan gjøre alt med Krem Jenta og det fortjener hun virkelig. Har vært så fælt å se på hvordan hun har blitt behandlet av de 2 andre hestene som hun har hatt og det er så deilig å se at hun endelig har fått en hest hun kan samarbeide med.

Krem Jenta har også vist seg til å bli skikkelig bra på banen etter litt trening, og hun går ned rekorden sin i nesten hvert løp.
Idag fikk hun 5.plass på Momarken og hun gikk et supert løp. Fightet hele veien, hadde en liten gallopp, men datt fort ned igjen og greide å holde plassen sin i feltet. Det går fremover og bedre for hvert løp og det er så morro å følge med på dem.
Jeg håper jeg kan undervise June og Krem Jenta i dressur når jeg blir bedre, hesten har en nydelig bevegelse på banen og kan bli veldig god i både sprang og dressur med June på ryggen. Blir spennende å følge dem vidre.
 (bilde et tatt på June og Krem Jentas første sprangtime)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar