torsdag 26. juli 2012

Monternegro Igalo

Da har jeg endelig kommet til Montenegro og fått orden på tingene og rommet. Det er helt nydelig her nede, nesten som å være i Hellas (etter mitt hode). Rommet jeg har fått er helt nyoppusset, stort og veldig behagelig. Hotellet i seg selv er DRIT SVÆRT! Så mye forskjellig behandling man kan få her, alt etter hva som passer din egen kropp og tilstand. Jeg har lege time i morgen så har hatt en fridag idag. Tok meg en lang gåtur langs strandprominaden og alle resturantene og bodene, det var drit varmt men på samme tid veldig deilig. Fant en fin liten Mini Market som jeg får farris å kjeks på, nom nom.

Det er masse hyggelige folk her, og kjekke menn :o Montenegro har veldig kjekke inbyggere, haha. Møtt mange spennende å rare mennesker så langt, og ei dame tar kaka. Jeg måtte dele rom med henne natten føre flyet gikk, og mid på natten våknet jeg opp of skulle sjekke klokka på tlf. Plustselig hørte jeg hu dama begynte å hyle som en gal i den andre senga, og jeg lurte på hva faen det var som gikk av henne. Joda, hun hadde ligget litt våken og svatt av at mobilen plutselig begynte å lyse, og hun trodde det spøket.... Jeg ble helt stum jeg, og klarte å spørre til slutt om det gikk bra med hu. Har sett henne rundt på senteret her idag og hun er en smule merkelig..


Legger ved noen bilder jeg har tatt så langt. Tok med nummeret til noen som skulle selge leiligheter her nede også om noen er interriserte xD Bare si ifra så skal jeg legge ut det bilde også, haha.

6 kommentarer:

  1. savner deg masse og håper du har det fint :)

    - tea

    SvarSlett
  2. Jeg har det fint vettu :) Er veldig fint her nede, blir tat godt vare på :)

    SvarSlett
    Svar
    1. kari jona kaurin marthinsen30. juli 2012 kl. 06:18

      håper du har det bra. hvordan gikk det på røngten i dag. klem mamma

      Slett
  3. kari jona kaurin marthinsen30. juli 2012 kl. 06:20

    hipp hurra jeg klarte det.

    SvarSlett
  4. Haha velkommen på bloggen mamma^^

    SvarSlett
  5. Shame that I haven't found you!

    SvarSlett