lørdag 2. juli 2011

LANGTUR!

Igår reiste jeg og jentene mine på langtur på Asdal og Suttdal Gård for grilling og kosetur for oss store. Klokken 12 ca reiste vi fra stallen. June, Trine, Marita, Lotte og jeg red avgårde på den lange vei. været truet med regn med det var deilig og hestene gikk å koste seg.

Med Kaldblodsene i tet gikk tempo egentlig ganske fort.... Men blodsene gadd ikke engang å holde følge, så June og Trine måtte stadig stoppe å vente på oss andre.
Frem til Suttdal var det masse prat og skravling, latter og alvorlige saker, samt litt snakke og gaver og slikt. 
Merethe hadde tent opp grillen ogbegynt å grille litt for oss når vi kom dit. Alle hestene fikk havner og Snake fikk gå på grønt. June prøvde å slippe Andres inn til Gulli og Lykke. Men han ville bare være med Hera så han jagde de vekk og sto ved havna til Hera hele tiden.. Kan jo ikke gå fra vennene mine!

Snake herjet rundt i started, bukhoppa og steila.  SÅ plutselig hørte vi vrinsking av en ponni... Trodde vi.. men neida. det var Snake.. Hahah han hørtes ut som en shetlands ponni! Vi lo godt av han når han prøvde å finne ut hvor de andre var hen.

Etter grilling, kos og med mat og drikke, salet vi på igjen og skulle ri vidre. Med destinasjon Asdal vannet! Sola tittet frem og det var deilig å kunne få ta av seg genserene. Langs grusveien gikk det i rolig tempo og hestene koset seg. Inni skogen syns de det var litt kulere. Snake som gikk langt bak kaldblodsene syns det var veldig morro å kunne galoppere opp småbakker frem til de andre. Med litt fart hjemover var vi snart hjemme :) Turen alt i alt var vel på en 5-6 timer iberegnet grillingen :D



Gleder meg masse til nestetur, og ikke minst overnattingen vi skal ha på fjellet engang i sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar