torsdag 26. juli 2012

Monternegro Igalo

Da har jeg endelig kommet til Montenegro og fått orden på tingene og rommet. Det er helt nydelig her nede, nesten som å være i Hellas (etter mitt hode). Rommet jeg har fått er helt nyoppusset, stort og veldig behagelig. Hotellet i seg selv er DRIT SVÆRT! Så mye forskjellig behandling man kan få her, alt etter hva som passer din egen kropp og tilstand. Jeg har lege time i morgen så har hatt en fridag idag. Tok meg en lang gåtur langs strandprominaden og alle resturantene og bodene, det var drit varmt men på samme tid veldig deilig. Fant en fin liten Mini Market som jeg får farris å kjeks på, nom nom.

Det er masse hyggelige folk her, og kjekke menn :o Montenegro har veldig kjekke inbyggere, haha. Møtt mange spennende å rare mennesker så langt, og ei dame tar kaka. Jeg måtte dele rom med henne natten føre flyet gikk, og mid på natten våknet jeg opp of skulle sjekke klokka på tlf. Plustselig hørte jeg hu dama begynte å hyle som en gal i den andre senga, og jeg lurte på hva faen det var som gikk av henne. Joda, hun hadde ligget litt våken og svatt av at mobilen plutselig begynte å lyse, og hun trodde det spøket.... Jeg ble helt stum jeg, og klarte å spørre til slutt om det gikk bra med hu. Har sett henne rundt på senteret her idag og hun er en smule merkelig..


Legger ved noen bilder jeg har tatt så langt. Tok med nummeret til noen som skulle selge leiligheter her nede også om noen er interriserte xD Bare si ifra så skal jeg legge ut det bilde også, haha.

fredag 20. juli 2012

Manga?

Idag satte jeg meg ned med tegnesakene mine og begynte å tegne en anime jente, eller manga jente som det heter. Men jeg sier anime for det er det folk flest vet hva er.
Jeg har ikke tegnet skikkelig på 6-7 år nå, bare vært med å tegne noen småting om folk vil ha hjelp til fks tegne forskjellige trær. Jeg er en reser på å tegne Piletre, haha.
Til å ikke tegne på så mange år så ble jeg ganske fornøyd, er deilig å ha hender til å tegne igjen, idag ble jeg faktisk ikke sliten, og det var deilig. Et tegn på at noe i kroppen er på bedringens vei.
Jeg tar med "Den store tegne og male boken" med meg til Montenegro for å trene mer på ting. Jeg lurer på om jeg faktisk får tid til alt jeg vil gjøre der nede i tillegg til å bli bra og gjennomgå behandlingen.
 Men jeg tror vi får noe fritid så jeg får gjort noe :) Gud som jeg gleder meg!

torsdag 19. juli 2012

Behandlings Reise

Nå har jeg endelig begynt å pakke til jeg skal dra. Gleder meg noe helt sykt!!
Marion hjalp meg med å vaske og rydde leiligheten idag så nå er alle sånne ting klart, har bare litt små ting å vaske igjen, som noen få klær jeg skal ha med.

Med meg til turen har jeg hele triologien "Fifty Shades" og jeg gleder meg til å ligge å lese dem i Montenegro. Har også med meg tegne utstyret mitt, men må se etter en skissebok når jeg kommer ned der, for glemte helt å få det med meg fra byen.

Når jeg kommer ned til Montenegro og kommet til rette så vil jeg tenke ut en plan på hvordan jeg skal komme meg halvveis inn i Kroatsia for å møte Ivan. Jeg har kjent Ivan i 4-5 år nå og han har vært en god venn og støtte. Vi har en syk og god humor sammen, ting er aldri kjedelig når jeg er rundt Ivan, så jeg gleder meg til å treffe han. Jeg har jo mange venner i mange forskjellige land, kjenner folk fra hele verden. Men det er noe spesielt med Ivan, det var liksom en sånn venneklikk som funka så sinnsykt bra. Mine morsomste minner som jeg vil huske for resten av livet er "laget" av Ivan og hans syke humor. Jeg ler meg skakk ihjel av den mannen, en super kar og en super venn.

Jeg skal ha med meg Kameraet mitt ned og jeg skal ta masse bilder. Blir nok mest naturbilder og slikt, og jeg vil legge dem ut på Photobucketen min.
Jeg kan legge ved en link her: http://s672.photobucket.com/profile/KarenJonine
Her vil dere finne alle bildene jeg tar når jeg er i Montenegro og den vil oppdateres jevnlig.
Jeg legger nesten alle mine bilder på Photobucketen, så om noen vil kikke så er dere hjertelig velkommen, legg gjerne en kommentar igjen hvis du er inne å glor litt på mine bilder.
Alle bildene som ligger der har jeg tatt selv untatt bilder av "meg" og "tegnet" ting, det er det noen andre som har fotografert eller tegnet. jeg legger dem bare ut der for å holde orden på dem så de ikke forsvinner.

Jeg skal prøve å lokalisere et ridesenter av noe slag mens jeg er der, må prøve å få ridd litt hvis jeg har mulighet. Jeg tror ikke jeg kan beskrive den følelsen jeg har nå, den er så god og deilig. Jeg tror hele reisen vil bli veldig vellykket, og at jeg vil storkose meg. Jeg har også på følelsen at jeg vil bli ganske "frisk" når jeg kommer derfra. frisk nok til å ta meg av Snake igjen. Jeg savner han sånn, likke godgutten til mamman sin<3.
Snake skal gå løp om 1 uke, og han har endelig fått 1.spor på sprint. KJØR FOR TET, og vinn bebien min!!
Siden pappa har vært så utrolig snill og hjelpsom med å ta seg av snake når jeg har nå vært syk, så ville jeg dele pengene med pappa om snake noen gang fikk en 1.plass eller 2.plass igjen. Men da sa pappa at jeg heller kunne kjøpe en billig sydenreise til oss 2, han trengte ikke pengene, men en tur sammen med meg var det han da ville ha mest.
Jeg er så glad i pappan min, han stiller opp å hjelper meg på de områdene han kan, og uten han hadde nok ikke Snake forsatt gått løp.
Etter denne sesongen blir nok Snake pensjonist og ridehest, ved mindre han viser utrolig form og krefter til våren igjen. Vi får se, alt kommer ann på hva Snake vil. Vi tvinger aldri hestene til å løpe om de ikke vil, og gutten min begynner å dra på åra, men Snake er ikke typen til å roe nervne og bli rideheste xD Arbeids narkoman deluxe.



Jeg babler og babler. men jeg håper dere liker innlegget. Jeg skal blogge selvom jeg er i Montenegro og holde dere oppdatert på hva som skjer der :) Takk for at dere leser, setter så stor pris på det.

mandag 9. juli 2012

Endelig Ridetur!!

Idag endelig, klarte jeg å komme meg på hesteryggen. Det var så utrolig deilig å ut å ri på Snake. har ikke ridd han ordentlig siden Mars. For et savn, for en super deilig følelse det var å sitte oppå der igjen. Det er helt ubeskrivelig.

Gutten min var litt mugg når jeg kom i begynnelsen, men etter en gulerot og en klem så var han i supergodt humør. Jeg pussa han godt og begynte å sale på. Gutten min har blitt bredere i kroppen og har fått litt mage, men han ser så bra ut nå! Så jeg fikset alt seletøy og Snake var så fornøyd. Marion leide han ut på utsiden mens jeg fiksa meg litt vann, også steg jeg på. Sistgang det var lengesiden jeg hadde ridd hadde jeg ikke balanse når jeg satte meg i salen igjen, men idag var det som om jeg hadde ridd hver dag. Det var rett og slett nytelse.

Jeg hadde med meg Elf idag på ridetur, hun har vært litt frustrert for jeg har ikke vært i stand til å ta henne med meg så hun får løpt. Men idag fikk hun seg en god tur. Hun dilter i rompa på Snake, og snake passer på hvor hun er og at hun har det bra. Han er veldig glad i Elf av en eller annen merkelig grunn, det kan hende det er fordi hun er min hund så hun er liksom en del av vår lille flokk.

Jeg red med Lotte på tur idag og gav henne mange tips når det gjelder ridning på unghester, for å gjøre det litt lettere for hest og rytter siden hesten hun rir ikke er helt innridd enda. Men nå kan hun litt mer om hva som er bra for unghester med rytter på ryggen og noen fine små knep for å få dem til å gå lettere frem hvis de stopper opp. En unghest er litt spesielle å ri på, for om man gjør ting feil så kan man skade ryggen for livstid, og det er det jo ingen som vil. Så man trenger noen små knep for å lette trykket på ryggen til hesten under diverse forhold.

Vi red runden i skogen og Elf tuslet bak, mens Snake kikket etter henne. Snake er så snill og rolig, så når Barsk trøbbla litt med Lotte så sto Snake helt stille å tok seg litt mat og kikka på Elf. Vi red bakerst siden Elf var med, så hun kunne dilte i rompa på Snake, for jeg var ikke helt sikker på hvordan Barsk var med hunder. Men han så ikke ut til å bry seg særlig om henne, men det er tryggest å ha henne bak snake der hun er trygg selv også. Mammas flokk følger hverandre <3

Når jeg kom tilbake til stallen så hentet Marion vann til Elf i en bøtte, og Snake bøyde hodet nesten ned til bøtta mens Elf drakk. Når elf var ferdig så drakk Snake og sånn byttet de på. Snake syns det er deilig å snuse og sutte på pelsen til Elf, hun ekke helt med på det, men er blitt vandt til at han har hodet sitt i hennes høyde for å studere henne og snuse litt. Han passer godt på henne :)

Når han kom inn i boksen igjen så hadde han fått ny ren flis og det var deilig vettu, han gikk ned for telling og rulla seg så han var helt full av flis. Fikk endelig tatt bilde av han når han ruller seg, så nå får dere se også :D




 Så jeg har hatt det så bra på ridetur idag, selvom kroppen er litt sliten nå, så er det så verdt det! Elsker dyra mine så høyt, og et skjærer meg i sjela hver gang jeg ikke kan bort til Snake. Så nå håper jeg Montenegro vil gjøre meg så frisk at jeg kan ri hver dag igjen.!











Ny Varanda og Grillfest!

Endelig på torsdagen i forrige uke fikk jeg hentet hagemøblene mine og fikset varandaen min. Den var helt tom og kjedelig, men med litt kreativitet så ble den super fin!


På lørdagen hadde jeg invitert noen venner over på grillfest, en liten fest føre jeg reiser til Montenegro. Det var så vellykket og utrolig koselig. Alle kosa seg, skravla og lo. Etter grillingen så endte vi opp på sofaen og vi skulle velge hva vi skulle gjøre. Nesten alle ville se "Clash Of The Titans" i 3D, men Åshild begynt å "furte" for hun ville ikke se film, og hu er så sleip for jeg VEIT hu gjorde det så med vilje, haha. SÅ det ble ingen film, men vi endte opp med lag fight i Marioparty på Wii! Det var så morro, de 3 lagene slo hodene sammen for å tenke ut strategier og planer, mens de prøvde å forvirre de andre lagene. Nårklokka ble 2 så tuslet Åshild og Roger hjem, mens Marita ble værende over natten. Da de gikk var stemningen så god og vi ble enige om å gjøre det en gang til føre jeg drar, for 1 kveld var bare ikke nok! Så det blir en vennefest igjen den 21.Juli.