fredag 25. november 2011

Lisens!

Gratulerer så mye til Marita Hanssen og Crazy Speed med Montè lisens!! Hurra!!

Bestått Prøveløp no.1

Idag besto June prøveløpet med Snake på Jarlsberg Travbane, bare et godkjent løp igjen til hun får lisensen! Hun skal kjøre Snake igjen neste uke, jeg håper han gir henne enda en bestått så hun kan sitte i sulkyen bak han i ungdomsløp!

Han er super flink med henne, og gjør den jobben han skal, de er et veldig godt team, tror det halp litt at hun har tilbrakt litt tid med han også, da blir han så fornøyd, ikke fordet. Jeg tror han hadde bestått for henne uansett, men han gjør så godt han kan for dem han er glad i, og passer godt på dem. Noe jeg syns er supert <3

Er utorlig stolt av at June kjører opp med min hest, gjør det litt spesielt for meg også, og jeg er så glad på hennes vegne, hun fortjener dette <3
Super glad i deg snuppa, jeg gjør alt for at du skal få dette godkjent <3 stå på <3

onsdag 9. november 2011

Shiny Diamond - Ny Supertraver!

Shiny er nå 2 (snart) 3 år og er jo kommet hjem fra temming og trening. Lotte overtok mine foreldres halvdel i henne og eier henne nå med meg. Lotte gjør masse av grunn treningen og jeg flyr rundt med moralsk støtte, råd og longering (venter bare på at ridebanen skal bli ferdig, så blir det mer fart på longerings sakene).

FØrste gangen vi var på Furuheim med henne red jeg bak på Snake. Dumme gjøken min syns det var så morro på rett vei med mamma på ryggen at han nesten ikke klarte å holde seg rolig bak vogna. Den dagen var også første gang han faktisk har hoppa med rævva av pur glede og var i skikkelig godt humør, meeeen litt sint for at han måtte gå bak den lille trege saken. Men så fort han skjønte at hun ikke kunne så mye om dette, så tilpasset han seg leder rolle, og tok vare på henne.

Jeg har også brukt Snake som læremester til Shiny hjemme, siden han er så stabil, rolig og snill, så hun kan herme etter han, og det gjør hun. Og resultater av dette har det blitt!

Tirsdag 1.nov hadde vi med Shiny for første gang på travbanen og det gikk superbra. Litt små spretting og må jo kikke på alt, men gud som hun travet. Hun svatt en gang av noe i den ene svingen og feilet, men etter ca 3-4 steg var hun nede i trav igjen og spurta som en gud etter Anders, som vi også hadde med.
Shiny har et supert trav og kommer nok til å bli ganske god, trenger mer styrke og utholdenhet, men vi stresser ikke siden hun fortsatt er i vekst. Blir nok en stor nydelig dame, med et fantastisk trav.
Jeg gleder meg noe helt sykt til flere treninger, rutineløp, mønstringsløp, prøveløp og så etter masse god tid og trening, dagen hun blir klar for sitt første ordentlige løp.


Jeg kjøpte Shiny føre hun var født, og det er noe av det beste jeg har gjort, hun er lille bebin <3
(disse bildene er tatt da hun bare var noen måneder gammel)

Junes første prøveløp

Mandag 7.oktober fikk june kjøre sitt første prøveløp med snake, han tok godt vare på henne, men de klarte desverre ikke prøveløpet pga omstart, siden hun ikk evar helt oppi gjerdet når hun skulle snu. Men hun fikk fortsatt kjøre løpet for trening, så det var bra. går nok bedre neste gang. Gleder meg til hun sitter i sulkyen bak Snake i et ordentlig løp.